Ndëshkimi fizik nuk ndihmon rritjen dhe edukimin e fëmijëve

Kushdo që mendon se disa goditje herë pas here jo vetëm që nuk dëmtojnë, por edhe ndihmojnë në edukimin e fëmijës së tyre do të duhet të ndryshojë mendje. Sipas një përmbledhjeje të botuar në revistën shkencore autoritative “The Lancet” të kryer nga një grup studiuesish nga Universiteti i Teksasit në Austin, në fakt, ndëshkimi fizik i çdo lloji dëmton…

Learn More