Loja me kukulla i bën fëmijët (vajzat dhe djemtë) më empatikë

A doni që fëmijët tuaj të bëhen empatikë dhe të fitojnë aftëinë për t’u lidhur me të tjerët? Lejojini të luajnë me kukulla, edhe nëse janë djem. Në fakt, është një aktivitet shumë pozitiv për rritjen e tyre dhe zhvillimin e ndjeshmërisë. Këto janë rezultatet e një studimi të fundit, të kryer nga një grup studiuesish britanikë nga Universiteti i…

Learn More