Ngacmimi kibernetik, këmbanat e alarmit që prindërit e mësuesit nuk duhet të neglizhojnë

Ngacmimi në vendin tonë e më gjerë po merr forma dhe karakteristika të ndryshme, gjithnjë e më shumë të lidhura me përhapjen e teknologjive të reja, deri në atë që quhet ngacmim kibernetik. Edhe para shkollës së mesme Ky është një abuzim i përsëritur që ndodh përmes mjeteve të reja të komunikimit (e-mail, mesazhe me tekst, telefonata, rrjete sociale dhe…

Learn More