Çfarë është nomofobia dhe cilët prek më shumë?

Tani nuk mund të bëjmë më pa të: ne kemi nevojë për celularin për të qëndruar të lidhur me botën, në një kuptim të gjerë. Smartphon-ët janë pjesë e jetës sonë, nuk na nevojiten vetëm për të bërë telefonata, por edhe për të biseduar, kontrolluar rrjetet sociale, e-mail, bankën në internet, për të vendosur alarmet, takimet dhe konsultimin e kalendarit…

Learn More