Çfarë është kimia mes partnerëve dhe si ka ndryshuar në epokën dixhitale?

Pas çdo takimi, pavarësisht rrethanave, një pyetje bëhet pothuajse gjithmonë: A kishte ndonjë shkëndijë? Kjo “shkëndijë”, ose më në përgjithësi, kimia romantike, është treguesi (aq shumë i kërkuar) se është krijuar një lidhje më e thellë. Dhe ndërsa është e sigurt të thuhet se ne mund ta njohim kiminë romantike kur e ndiejmë, të qenit në gjendje ta përshkruajmë mund…

Learn More