Rritja emocionale e nevojshme për të mësuar fëmijën të shkojë vetë në tualet

Për shumë prindër, gatishmëria emocionale e një fëmije për të mësuar të shkojë në tualet është më e vështira për t’u njohur. Çështjet emocionale që mund të ndikojnë thellësisht në trajnimin e tualetit përfshijnë dëshirën për pavarësi dhe zotërim të vetvetes, nevojën e fëmijës për të kontrolluar disa aspekte të mjedisit të tij, testimin e kufijve dhe rregullave, dëshirën e…

Learn More