Si e kemi kujtesën të lidhur me dhimbjet që kemi përjetuar në të shkuarën?

Sipas një studimi të fundit kanadez nga Universiteti McGill dhe Universiteti i Torontos, i botuar në revistën shkencore “Current Biology”, gratë kanë tendencë të mbajnë mend momentet e dhimbjes më të madhe më rrallë dhe të menaxhojnë stresin më mirë se burrat. Kujtime më të gjalla Sipas hulumtimit, burrat mbajnë mend më qartë episodet e dhimbshme në jetën e tyre:…

Learn More