8 strategji për t’u përshtatur në një punë të re

1. Mos u mbingarkoni Nuk ka asnjë mënyrë që të ruani çdo pjesë të informacionit të marrë në ditët e para. Kjo është normale! Mos e mundoni veten për këtë. Prisni që përshtatja juaj të marrë pak kohë. Në mënyrë tipike, duhen nga tre deri në gjashtë muaj për të kapërcyer këtë ndjenjë “trullosjeje” – dhe në punë që konsiderohen…

Learn More