Puna me turne rrit rrezikun e depresionit, sidomos te vajzat dhe gratë

Punët që përfshijnë turnin e natës, për shembull në spitale, polici, siguri, nuk janë pa efekte anësore për punëtorët. Një numër i pamjaftueshëm i orëve të pushimit, përmbysja e ciklit gjumë-zgjim dhe fakti që këto janë pothuajse gjithmonë detyra me përgjegjësi të konsiderueshme gjenerojnë një shkallë të lartë stresi. Sidomos në lidhje me gratë. Rreziku i turneve shumë të gjata…

Learn More