15 pyetjet që do t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse marrëdhënia juaj ka të ardhme

A jeni në një marrëdhënie të shëndetshme, motivuese që ju bën të ndiheni mirë? Si ta “testoni” veten dhe partnerin për të kuptuar se ku qëndron marrëdhënia juaj në rpaort me disa pika të rëndësishme të jetës individuale dhe asaj në çift? Bëjini vetes këto pyetje, dhe përgjigjuni vetëm me “po” ose “jo”: 1. A ju bën partneri njeri më…

Learn More

Koronavirus dhe fëmijët; përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta

Nga Jona Sali, farmaciste Koronaviruset (CoV) bëjnë pjesë në një familje të madhe virusesh që mund të shkaktojnë sëmundje të ndryshme si te njerëzit dhe te kafshët. Te njerëzit mund të shkaktojë ftohje të lehtë, ndonjëherë dhe me simptoma të ngjashme me gripin e zakonshëm por  mund të kalojë dhe në sëmundje më të rënda si Sindromi Respirator i Lindjes…

Learn More