Prania e partnerit ka efekt qetësues në dhimbjet fizike

Një grup studiuesish nga Universiteti i Ishujve Balearikë të Palma de Mallorca dhe Universiteti i Shkencave Shëndetësore në Tirol, Austri, zbuluan fuqinë analgjezike të partnerit për të luftuar dhe zvogëluar dhimbjen. Mbështetja nga partneri juaj në momentin e vuajtjes, e cila nuk është domosdoshmërisht një kontakt verbal ose fizik, mund të ketë një efekt lehtësues për dhimbjet. Studimi i gati…

Learn More