Origjina e disleksisë lidhet me problemet e ritmit

Studiuesit italianë kanë formuluar një teori mbi marrëdhënien që do të lidhte ritmin dhe disleksinë. Studimi, i koordinuar nga Universiteti i Milanos-Bicocca dhe i kryer në bashkëpunim me Institutin Besta, u botua në Raportin Shkencor dhe thotë se ritmi na lejon të parashikojmë të ardhmen që do të ndodhë menjëherë, afërsisht gjysmë sekondë pas, dhe rrjedhimisht na lejon të veprojmë…

Learn More