Si ndikon shkrimi me dorë në zhvillimin mendor të fëmijëve?

Me gjithë zhvillimin teknologjik të kohës dhe lehtësirat që na ka krijuar në raport me zhvillimin e mësimit, sidomos në kohë pandemie si kjo që po kalojmë, sërish marrëdhënia fizike me lapsat e letrat mbetet shumë fitimprurëse për fëmijët. Sipas një studimi norvegjez, shkrimi me dorë i ndihmon ata të mësojnë më mirë dhe lufton vështirësitë në të mësuar. Studimi,…

Learn More