A mund t’i kërcënojmë fëmijët ose t’u bëjmë premtime boshe kur nuk na binden?

Shumë prindër, të gjendur përballë mosbindjes së fëmijëve për çështje të rëndësishme, zgjedhin t’i kërcënojnë ata, ose t’u bëjnë premtime që e dinë se s’do i mbajnë. Ata përdorin këto mjete që fëmijët të binden për të bërë gjërat që duhet. Por, hulumtimet tregojnë se këto deklarata kanë pasoja, duke dëmtuar besimin mes prindit dhe fëmijës. Michele Borba, psikologe për…

Learn More