Si të menaxhojme emocionet negative për të ndaluar ngrënien e tepërt/ nga Eduart Tafa

Pse hamë shumë? Ndërsa jemi ende duke mësuar rreth çrregullimeve të ngrënies dhe çrregullimeve të ngrënies, ne e dimë që emocionet negative  të tilla si trishtimi, zemërimi, zhgënjimi, zhgënjimi, lëndimi, vetmia, stresi dhe ankthi  luajnë një rol qendror në nxitjen e ngrënies së tepërt dhe ruajtjen e tij. Në thelb, ngrënia emocionale mund të kontribuojë në çrregullimin e ngrënies së…

Learn More