Dhjetë gjërat që mund të bëni për të parandaluar abuzimin e fëmijëve

Jepni vullnetarisht kohën tuaj. Përfshihuni me prindërit e tjerë në komunitetin tuaj. Ndihmoni fëmijët në nevojë dhe familjet e tyre. Filloni një grup lojërash. Disiplinoni fëmijët tuaj me mendje tw kthjellwt. Asnjëherë mos e disiplinoni fëmijën tuaj kur jeni të mërzitur. Jepini vetes kohë për t’u qetësuar. Mos harroni se disiplina është një mënyrë për të mësuar fëmijën tuaj. Përdorni…

Learn More