Mite dhe të vërteta rreth sindromës Down

Nga Silvana Gjoni Logopediste dhe terapiste ABA ❌Sindroma Down është një gjendje e rrallë. Në fakt, ajo është një çrregullimi kromozomik më I njohur dhe me okurrencën më të lartë. ❌Personat me SD kanë jetëgjatësi të shkurtër Jetëgjatësia e tyre, ashtu si edhe e çdo personi tjetër, varet nga kujdesi dhe stili I jetesës. ❌SD trashëgohet Studimet tregojnë që nuk…

Learn More