A është gabim të duam lirinë edhe kur jemi në një marrëdhënie

Cilat janë avantazhet e të qenit single, pra jo në një lidhje ose në martesë? Personat që e shijojnë shumë të qenit vetëm, pa një partner mund të listojnë shumë avantazhe të jetës që kanë zgjedhur të bëjnë, ku ndër kryesoret është liria dhe pavarësia. Për njerëzit beqarë, liria është e integruar në jetën e tyre të përditshme. Brenda kufizimeve…

Learn More