Vëmendja e prindërve në celular, fëmijët ndihen të zhvlerësuar

Një studim nga Universiteti i Milan-Bicocca, botuar në Journal of Social and Personal Relationships, zbuloi vëmendja e tepruar ndaj celularit tuaj në prani të fëmijëve, mund të përkeqësojë marrëdhëniet familjare si dhe të ketë pasoja në mirëqenien psikologjike të fëmijët. Celulari zhvlerëson marrëdhëniet shoqërore Studimi bazohet në të ashtuquajturin fenomen të “fubbing”, sjellje në të cilën njerëzit në një kontekst…

Learn More