Terapia e artit dhe fëmijët; aspektet që zhvillon

Nga Mariglena Muci Fëmijët kanë një imagjinatë të gjerë dhe janë shumë krijues, prandaj ata e kanë më të lehtë të vizatojnë ose skicojnë imazhe sesa të të përgjigjen përballë. Shprehja përmes artit i ndihmon fëmijët të tregojnë personalitetin e tyre individual dhe sjellin në vëmendje pikat e tyre më të forta. Artet, zgjojnë imagjinatën dhe krijimtarinë e një fëmije…

Learn More