Pse është e rëndësishme për fëmijët të krijojmë tradita për festat e fundvitit?

Sezoni i festave është një kohë e gëzueshme dhe emocionuese për prindërit dhe fëmijët, veçanërisht për të vegjlit. Dhe ndërsa çdo familje feston në një mënyrë unike të veçantë, ndërtimi i traditave që fillojnë kur fëmijët tuaj janë të vegjël mund të jetë jashtëzakonisht të dobishme për rritjen dhe zhvillimin e tyre mendor dhe emocional. Traditat që përdorin elemente argëtimi…

Learn More