Autizmi: i hapet rrugë një trajtimi farmakologjik

Një studim italian ka identifikuar numrin e tepërt të sinapseve si shkakun e një forme specifike të autizmit. Ky është një zbulim i rëndësishëm që mund të hapë skenarë të rinj për trajtimin me ilaçe. Kërkimi po bën përparime të mëdha dhe, falë një zbulimi italian, tani hap horizonte dhe shpresa të reja për të gjithë pacientët me autizëm. Në…

Learn More