Trajtimi i hershëm i autizmit përmirëson sferën sociale të fëmijëve

Zbulimi i autizmit në një moshë të hershme dhe marrja e masave në kohë përpara se fëmijët të jenë dy vjeç e gjysmë mund të bëjë një ndryshim të madh. Sipas një studimi të kryer nga ekspertët e Universitetit izraelit Ben Gurion të Negevit dhe i botuar në revistën “Autism”, në fakt, një diagnozë neonatale rrit tre herë shanset që…

Learn More