Traumat në fëmijëri kanë pasoja afatgjata në shëndet

Është një “plagë shpirti”, një ngjarje e papritur që shpërthen negativisht në jetën e njeriut. Dhe nëse ai person është fëmijë, trauma mund të ketë pasoja të rënda në shëndetin fizik dhe mendor me kalimin e viteve. Një studim i ri ka analizuar tani pasojat afatgjata të traumës së fëmijërisë. Trauma fizike dhe emocionale Një hulumtim nga Universiteti i Auckland…

Learn More