Rëndësia e ushqyerjes në shëndetin mendor të fëmijëve

Mendje e shëndoshë në trup të shëndoshë…. Një lidhje e dukshme, por ende për t’u eksploruar, bashkon zgjedhjet e ushqimit dhe mirëqenien mendore. Dhe në rastin e shumë të rinjve duket se ka një rëndësi thelbësore. Lidhur me këtë tematikë është kryer një hulumtim me rreth 9000 nxënës në 50 shkolla angleze, që tregon sesi fëmijët dhe të rinjtë që…

Learn More