7 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj me ushqimin nuk është e mirë

Marrëdhënia që ne ndërtojmë me ushqimin lidhet shumë jo vetëm me pamjen tonë, por edhe me aspekte të tjera të jetës, si shëndeti fizik dhe ai mendor. Pa kuptuar, ndonjëherë mund të krijojmë një marrëdhënie të dëmshme me ushqimin, duke shkaktuar kështu shumë shqetësime. 7 shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj me ushqimin nuk është e mirë 1.Harxhoni shumë kohë…

Learn More