10 Këshilla për Vendosjen e Kufijve të Shëndetshëm. Nga Eduart Tafa, psikolog

Vendosja e kufijve mund të jetë sfiduese, por është një pjesëthelbësore e respektit për veten. Për të vendosur kufijtë nëmënyrë efektive, duhet të njihni nevojat tuaja dhe t’i pohoni ato. Në mënyrë ideale, ju duhet të pohoni veten në një mënyrë tëqartë, koncize dhe pa falje. Mësimi dhe praktikimi i kësaj aftësiethelbësore mund të përmirësojë vetëvlerësimin tuaj dhe cilësinëe marrëdhënieve…

Learn More