Vëtëdëmtimi me fëmijët dhe adoleshentët, reagim shqetësues gjithnjë në rritje

Vetëdëmtimi është për fat të keq një fenomen në rritje në të gjithë botën, ku gjithnjë e më shumë të rinjtë shkaktojnë vullnetarisht lëndime, kafshime, prerje apo djegie. Vetë-lëndimi në 1 në 5 adoleshentë Hulumtimet e fundit shkencore nga Universiteti i Queensland, Australi, zbuluan se rastet e vetë-dëmtimit tek adoleshentët janë në rritje në mbarë botën. Numrat e fenomenit u…

Learn More