Si të stërvisim disiplinën? Progresi që vjen nga përkushtimi

Nga Amanda Hysa, psikologe   Çfarë fitoresh ka arritur ne jeten e tij njeriu qe e bejne ate te afte te gjykoje te tjeret? Si fitohet aftesia dhe produktiviteti? Duke filluar me DISIPLINE. Disiplina, vullneti, pasioni, dhe perkushtimi sjellin ndryshimin duke u permiresuar. Njeriu me forcen e mendjes dhe vullnetin mund te arrije cdo gje qe e deshiron. Per rezultatet…

Learn More