Yoga për fëmijët sipas metodës Montessori; të përbashkëta dhe përfitime

Nga Daniela Luku Joga, si edukimi në Montessori, është një proces zbulimi. Një ushtrim i ndërgjegjshëm, jo ​​konkurrues, duke theksuar lëvizjen dhe frymëmarrjen dhe lidhjen e trupit dhe mendjes, ndihmon studentët e çdo moshe të kuptojnë natyrën tonë dhe të jetojnë në mënyrë harmonike me të tjerët. Në një epokë ku teknologjia do të thotë që fëmijët shpesh kalojnë orë…

Learn More