Zakonet shëndetësore që shkaktojnë ankth

Zakonet e këqija shëndetësore mund të shkaktojnë ndjenja ankthi. Ashtu si problemet e shëndetit fizik, çështjet e shëndetit mendor mund të përkeqësohen në varësi të asaj që hani dhe pini, dhe si e trajtoni trupin tuaj. Zakonet shëndetësore që shkaktojnë ankth Konsumi i një sasie të lartë kafeine Kafeina gjendet në kafe, çaj, disa pije joalkoolike, çokollatë, dhe disa ilaçe.…

Learn More