Barbie vjen me një sirenë mashkull, personazhi i ri që sfidon stereotipat

Barbie thyen stereotipin e krijesës klasike femërore të deteve dhe paraqet Ken Triton, versionin mashkullor të kukullës detare. Ajo ka flokë të gjatë ngjyrë kafe, një bisht me luspa rozë të ylbertë, një fin të ylbertë dhe një parzmore të artë në formë guaske.

Gjithçka është kujdesur në detajet më të vogla dhe sirena e re Ken tashmë është bërë një simbol i gjithëpërfshirjes. Krijimi i ri është pjesë e “Barbie Signature Doll Design Showdown” të Mattel, nisma për të cilën tifozët më të mëdhenj të markës patën mundësinë të votojnë në një sondazh në internet dhe të zgjedhin kukullën tjetër nga linja e Nënshkrimit të Barbie. Tema ishte ajo e deteve dhe kështu lindi Ken i ri, i ideuar nga stilisti Angel Kent.

Add Your Comment