Pesë aktivitete me fëmijët për të shmangur diellin përvëlues të verës

Pushimet verore përfaqësojnë një periudhë shumë të dashur e argëtuese për fëmijët. Mënjanjimi i detyrave shkollore, shkëputja nga angazhimet, i drejton ata tek loja dhe kënaqësitë që ofron vera. Por, si prindër ju duhet të kujdeseni që përveçse të argëtohen, fëmijët të jenë të mbrojur nga rrezatimi i dëmshëm i orëve të drekës. Për këtë, mund ta organizoni ditën e…

Learn More