SI NDIKON MEDIA VIRTUALE TEK OPERACIONET PLASTIKE?

Operacionet plastike janë përherë e më shumë në rritje dhe një faktor përcaktues është media sociale. Kirurgët plastikë raportojnë për një shtim të ndërhyrjeve estetike kryesisht në fytyrë dhe gjoks. Ja cilat janë disa nga arsyet e lidhura me median virtuale: Askush nuk i shpëton dot tyre në epokën dixhitale. Filtrat e Instagram dhe Snapchat, të cilët paraqesin tendenca të…

Learn More