SI NDIKON MEDIA VIRTUALE TEK OPERACIONET PLASTIKE?


Operacionet plastike janë përherë e më shumë në rritje dhe një faktor përcaktues është media sociale. Kirurgët plastikë raportojnë për një shtim të ndërhyrjeve estetike kryesisht në fytyrë dhe gjoks. Ja cilat janë disa nga arsyet e lidhura me median virtuale:

  • Askush nuk i shpëton dot tyre në epokën dixhitale.
  • Filtrat e Instagram dhe Snapchat, të cilët paraqesin tendenca të ngjashme me ato të kirurgjisë estetike, duke nxitur kështu tundimin për një ndërhyrje të mundshme.
  • Të ndash me të tjerët ndryshimin; me anë të një postimi mund t’u tregohet të gjithëve rezultati i operacionit dhe look-u i ri.
  • Ndjekja e njerëzve të famshëm të modës dhe showbiz-it nëpër rrjete sociale, duke i parë modele për t’u imituar.

Add Your Comment