Mungesa e gjumit cilësor rrit mundësinë për gabime dhe sjellje të ashpra të nesërmen

Kur flini pak (dhe keq!) është më e lehtë të bëni gabime në mëngjes ose të tregohei të ashpër, në veçanti bëhesh i pakujdesshëm në përgjigjen e e-mail-eve ose mesazheve me tekst. Kjo u zbulua nga një hulumtim i Universitetit West Texas A&M, i botuar në revistën “Sleep Health”. Studiuesit monitoruan 131 të rritur të punësuar me orar të plotë…

Learn More