Gjumi i mirë zvogëlon stresin dhe ankthin, disa këshilla

Jeni të shqetësuar dhe të stresuar? Gjumi i thellë mund të ndihmojë në rigjenerimin e trurit, sipas një studimi të fundit! Hulumtimi i kryer në Universitetin e Kalifornisë në Berkeley, i botuar gjithashtu në revistën shkencore “Nature Human Behavior”, thotë se fjetja e mirë do të ndihmonte në luftimin e ankthit dhe stresit; ndërsa nga ana tjetër, një natë pa…

Learn More