Përdorimi i tepruar i teknologjisë shkakton stres dhe dëmton jetën seksuale

Një studim i fundit tregon se shpenzimi i orëve në PC, tableta dhe smartphone është i dëmshëm: krijon stres, lodhje dhe gjithashtu zvogëlon dëshirën seksuale. Në listën tashmë substanciale të elementeve miqësorë ndaj stresit, duhet shtuar një element i ri: teknologjia. Të shpenzosh shumë kohë duke lundruar në internet, duke biseduar, në planin afatgjatë ju bën të shqetësuar, të lodhur…

Learn More