Kujtesa e hershme e fëmijëve, si mund ta ndihmojnë prindërit? Nga Lorela Garuli

Tipikisht është menduar gjithmonë dhe në bazë të studimeve, që kujtimet e para nuk datojnë përpara se fëmija të jetë tre vjeç. Megjithatë, ka një lloj dallimi. Pavarësisht që fëmija mund të mbajë mend në tre vitet e para të jetës, ajo që ndodh dhe që është e vërtetë, referuar edhe evidencave të fundit shkencore është që fëmija krijon kujtime…

Learn More