“Kura e heshtjes”: redukton ankthin dhe përmirëson kujtesën

Zhurma është diçka konstante në jetën tonë, veçanërisht për ata që jetojnë në qytet, aq sa ndonjëherë as që e vëmë re, derisa jemi në një vend krejtësisht të heshtur. Dhe ne ndjejmë menjëherë mirëqenien që heshtja mund t’i japë jo vetëm veshëve, por edhe trurit. Përfitimet për kujtesën Qeniet njerëzore kanë nevojë për heshtje për të krijuar lidhje të…

Learn More