Qentë dhe macet ndihmojnë në tejkalimin e depresionit

Shoqëria e një kafshe shtëpiake është një antidot efektiv ndaj vetmisë dhe depresionit. Kjo mbështetet nga një studim i botuar në revistën The Gerontologist, sipas të cilit macet dhe qentë mund të ndihmojnë njerëzit të kapërcejnë dhimbjen ose të humbjes ose të ndarjes nga një i dashur. Studimi, i kryer nga një grup studiuesish nga Universiteti Shtetëror i Floridës në…

Learn More