Pse disa fëmijë nuk flasin në situata të caktuara? Kur duhet të shqetësohemi? Nga Aurora Lushej, logopede

Ju ka ndodhur të takoni një fëmijë, i cili, pasi keni tentuar e tentuar të bisedoni me të, nuk ju ka kthyer përgjigje, është fshehur pas prindërve apo ka ulur kokën dhe keni menduar  me vete “Sa i turpshëm qenka!”. Madje, mund ti keni thënë prindit të fëmijës apo edhe vetë fëmijës “Sa i turpshëm qenke!”.  Është e vërtetë që…

Learn More