Noti përmirëson aftësitë gjuhësore të fëmijëve

Që noti është një sport me shumë përfitime, aq më tepër për fëmijët, tashmë dihet mirë nga të gjithë. Por tani një studim, i kryer nga një ekip studiuesish amerikanë nga Universiteti i Delaware, sugjeron një avantazh të ri të papritur të lidhur me praktikimin e këtij aktiviteti fizik: një përmirësim në gjuhë dhe fjalor. Sipas autorëve, fëmijët që notojnë…

Learn More