Gjumi cilësor, i domosdoshëm për performancë të mirë në shkollë

Gjumi i mirë është thelbësor për një jetë të shëndetshme. Një gjumë i mirë për fëmijët është edhe më i rëndësishëm, thonë specialistët e Sipps (Shoqëria Italiane e Pediatrisë Parandaluese dhe Sociale): të flini në mënyrën e duhur dhe numrin e duhur të orëve ju lejon të performoni më shumë gjatë ditës. Sipas pediatërve, rëndësia e gjumit të fëmijëve shpesh…

Learn More