Të pasurit qasje pozitive përmirëson cilësinë e jetës, ata që se kanë këtë aftësi mund të “stërviten” për ta fituar

Të qenit aktiv, karizmatik e gazmor përmirëson cilësinë e jetës. Por kush nuk i ka këto cilësi ose mendon se nuk është mjaftueshëm i tillë, mund të “stërvitet” për t’i fituar. Kjo theksohet nga një hulumtim i udhëhequr nga Universiteti Martin Luther Halle-Wittenberg, i kryer në bashkëpunim me Universitetin e Cyrihut dhe Universitetin Shtetëror të Pensilvanisë, botuar në Psikologjinë e…

Learn More