Si ta bëjmë sa më të lehtë rikthimin nga pushimet?

Me gjithë gëzimin, qetësinë e përmbushjen që na sjellin pushimet, ato mund ta na shkaktojnë edhe pak ankth e depresion. Kur afron fundi i tyre dhe duhet të rikthehemi në punë, ndoshta ngarkohemi edhe më shumë. Disa këshilla që duhen ndjekur për ta bërë sa më të lehtë rikthimin nga pushimet Planifikoni një ditë të lirë pas rikthimit nga pushimet.…

Learn More