Disa hapa si të bëhemi njerëz më të mirë

Të qenit i mirë me të tjerët është një mënyrë e rëndësishme për të përhapur mirësinë dhe pozitivitetin. Përveç përfitimit të të tjerëve, hulumtimet sugjerojnë se kjo lloj sjelljeje prosociale mund të rrisë edhe mirëqenien tuaj mendore. Si të bëheni një person më i mirë Të bëhesh një person më i mirë nuk është aq e vështirë sa mund të…

Learn More