Çfarë janë tiket te fëmijët dhe si mund të ndërhyjmë?

Tiket janë çrregullime të lëvizjes ose lëshimi i tingujve të pavullnetshëm ose pjesërisht të vullnetshëm. Ato shfaqen me kontraktime të shpejta, të përhershme, të përsëritura, të parezistueshme, të cilat mund të prekin çdo muskul në trup, por më shpesh ato të fytyrës (me gjeste të veçanta, të tilla si tundja e kokës ose nuhatja e vazhdueshme), syve, qafës, shpatullat. Blepharospasm…

Learn More