Varësia nga interneti shkakton ndryshime fiziologjike, si ta kuptojmë nëse e kemi?

Një grup studiuesish italo-britanikë kanë zbuluar se varësia nga interneti shkakton ndryshime të vërteta fiziologjike: rritje të presionit të gjakut dhe vlerave të rrahjeve të zemrës. Ndryshimet që, shpjegojnë të njëjtët studiues të Universiteteve Shtetërore të Milanos dhe Swansea (Uells, Mbretëria e Bashkuar), nuk janë aq të ndryshme nga ato që shkaktohen nga varësia ndaj substancave të tilla si alkooli,…

Learn More