Sa më shumë aktivë në rrjetet sociale, aq më të palumtur

Një studim i hulumtuesve në Universitetin e Pensilvanisë, identifikoi lidhjen midis kohës së kaluar në rrjetet sociale dhe shfaqjes së gjendjeve depresive. Platformat sociale, të cilat na lejojnë të lidhemi me njëri-tjetrin, në fakt rrisin perceptimin e vetmisë. Prandaj, të qenit shumë social rrit pakënaqësinë. Facebook, Instagram dhe Snapchat Hulumtimi që analizoi marrëdhënien midis kohës së kaluar në mediat sociale…

Learn More